Kontorlokale til leje i byhus i København K

 

Er du vores nye lejer? Du har nu muligheden for at få kontor i en af kulturkvarterets hyggeligste gader.

Vi udlejer et charmerende kontorlokale på ca. 43 kvm. Det er fornyligt blevet istandsat, og står klar til indflytning.

Ny Vestergade er en af Kulturkvarterets fineste gader med imponerende udsigter til Frederiksholms Kanal og nogle af byens smukkeste bygninger så som Christiansborg. Et stenkast fra lejemålet finder du pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små delikatesseforretninger til hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i Kulturkvarteret bliver du en del af et særligt, historisk nabolag med Folketinget, Nationalmuseet, Gammel Strand og Thorvaldsensmuseet. Gammel Strand metro, og hovedbanegården er lige i nærheden, hvor både bus, S-Tog og Metro kører i pendulfart.

Om lejemålet:
Lejemålet er på ca. 43 kvm. og har flotte lyse trægulve, to franske altaner og fem store vinduer, der bringer lys ind dagen lang. Lokalet er “L” formet, hvilket øger rumfornemmelsen, og skaber en naturlig opdeling af rummet. Dertil har lokalet en funktionsdygtig pejs, der luner i de kolde vintermåneder. Til lejemålet hører et fælleskøkken/mødelokale, toilet, gård og tagterrasse til.

Lejemålet befinder sig i et historisk femfadshus, der er opført i 1788. Den flotte pastelblå farve på byhusets facade taler lige ind i hjertet af, hvad det autentiske København går ud på – og trods den centrale placering, er her fuldkomment stille.

En sjælden udbudt ejendom, som vi glæder os til at fremvise. Ring på 7020 4838 for fremvisning.

Nicolas
Zangenberg

CEO / Partner

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!