Amalie Frijs-Djurhuus

Google Ads & Facebook specialist

 

Amalie arbejder med at opsætte og optimere vores kunders Google Ads & Facebook kampagner. Hendes arbejdsområde er centreret omkring Google Ads & Facebook for at sikre hendes specialiststatus og gøre hende særligt kompetent på området. Hun sammensætter kampagne og annoncestrategier, der tilpasses individuelt til virksomhedernes størrelse, brand og forretningsmål.

I sit arbejde trækker Amalie på sin viden og erfaring om digital marketing. Amalie har deltaget i kurser med fokus på online markedsføring og er certificeret inden for Google Ads. Hendes Google Ads certificeringer opdaterer hun hvert år for at sikre, at hun forbliver ekspert på området og er opdateret omkring feltets nyeste muligheder og tendenser.


Interessen for marketing og digital strategi startede på uddannelsen Interkulturel markedskommunikation på CBS. Her har hun lært, hvordan man arbejder strategisk med kommunikation i virksomheder – både internt og eksternt. Denne viden bruger hun i sit arbejde med Google Ads & Facebook kampagner, når hun skal sætte sig i kundernes sted og forstå, hvordan man kommunikerer bedst muligt til de enkelte målgrupper.


Når Amalie ikke sidder på vores kontor i Ny Vestergade, har hun travlt som Marketing Koordinator for TED.