Celina Schjødt-Bruhn

Google Ads & Facebook specialist

 

Celina arbejder med at opsætte og optimere vores kunders Google Ads kampagner. Hendes arbejdsområde er centreret omkring Google Ads & Facebook for at sikre hendes specialiststatus og gøre hende særligt kompetent på området. Hun sammensætter kampagne og annoncestrategier, der tilpasses individuelt til virksomhedernes størrelse, brand og forretningsmål.

I sit arbejde trækker Celina på sin viden og erfaring om digital marketing. Celina har deltaget i kurser med fokus på online markedsføring og er certificeret inden for Google Ads. Hendes Google Ads certificeringer opdaterer hun hvert år for at sikre, at hun forbliver ekspert på området og er opdateret omkring feltets nyeste muligheder og tendenser.


Interessen for marketing og digital strategi startede på uddannelsen Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på CBS. Her har hun lært, hvordan man arbejder strategisk med kommunikation i virksomheder – både internt og eksternt. Denne viden bruger hun i sit arbejde med Google Ads kampagner, når hun skal sætte sig i kundernes sted og forstå, hvordan man kommunikerer bedst muligt til de enkelte målgrupper.


Når Celina ikke sidder på vores kontor i Valby, har hun travlt med at rende på cafébesøg med sine veninder i indre by eller at træne i sit lokale fitnesscenter på Nørrebro.

Skriv til Celina

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!