Frederikke B. Larsen

Frederikke er vores Head of Digital Marketing.


Frederikkes primære opgave som Head of Digital Marketing består i at lede det digitale marketing team. Samtidig udarbejder hun eksterne såvel som interne strategier. 


Hun optimerer på kunders Google Ads konti, hvortil hun anvender analyseværktøjer som Google Analytics. Hun udarbejder og sammensætter kampagne- og annoncestrategier, der tilpasses individuelt til kundernes størrelser, brand og forretningsmål.

 

Frederikkes arbejde består også i at udarbejde SoMe-content til kunder samt til vores interne SoMe platforme. Hun udarbejder SoMe-strategier med målsætningen om at øge synlighed, rækkevidde og brand-awareness. 


Hun står endvidere for vores og kundernes Facebook annoncering, takket være hendes brede forståelse for annoncering. 


Frederikke er certificeret indenfor Google Ads & LinkedIn Ads, hvilket giver hende en unik viden og kompetencerne til at udvikle og optimere vores kunders kampagner.


Interessen for digital marketing startede på uddannelsen Marketing Management på Copenhagen Business Academy, hvor hun valgte at specialisere sig inden for Digital Marketing og SoMe.


Når Frederikke ikke er på kontoret, kan du finde hende til diverse yoga timer. En stor del af hendes fritid bruges ligeledes på sin start up en boliginteriør virksomhed. 

Skriv til Frederikke

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!