Sami Akray

CCO & Partner

 

Sami Akray tilfører vores kunder følgende kompetencer markedsføringsstrategi, analyse og planlægning, kommerciel sparring på marketingplaner samt digital medie- og kampagneplanlægning.


Mantraet er ”if you can’t measure it, you can’t improve it”, og derfor er Sami Akray passioneret omkring analyse og ikke mindst indsigt gennem dashboards.


Hans baggrund spænder lige fra Premier Løjtnant til Skandinavisk Marketingdirektør.


Sami Akray har mere end 25 års erfaring inden for strategisk og kommerciel ledelse med stillinger fra flere internationale virksomheder som ISS, Kuwait Petroleum (Q8), DiverseyLever, Plandent og Lyreco.


Han har de sidste 15 år primært arbejdet med kommerciel og strategisk markedsføring på direktionsniveau. Sami har indgående strategisk som operationel erfaring i arbejdet med digitaliserings og transformationsprojekter.


Karrieren startede med en uddannelse som Officer (R) og en Bachelor i International Economics fra University of West Georgia. Efterfølgende fulgt op af en HD fra CBS i virksomhedsudvikling, MBA studier på INSEAD med fokus på strategisk ledelse samt University of Illinois med fokus på Digital Marketing i 2019.


Fritiden bruges på familiens 3 børn og bureauhunden Karla, og så er han en passioneret ur aficionado med en svaghed for vintage ure. Rejser fylder en del i fritiden – fra ski i Alperne til sol i Asien – og drømmen er en lang ferie i en 38 fods sejlbåd i Middelhavet. Eller en tur igennem Italien på en Vespa Scooter (det bliver nok uden familien).

Skriv til Sami

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!