AdHoc Translations A/S

900% stigning i leads • Ekspansion til udlandet

Udfordringen

AdHoc Translations ønskede at få flere leads og hjælp til ekspandering i udlandet. Udfordringen var at finde et dygtigt og pålideligt online marketingbureau, der var villig til at håndtere opgaven i samarbejde med dem, så de kunne få de ønskede resultater.

Da de selv har en del kompetencer inden for online marketing internt, men kun er få ansatte i afdelingen til at håndtere flere markeder og mange forskelligartede opgaver, ønskede de at finde et bureau, der kunne overtage nogle af opgaverne uden at overtage dem alle, således at Adoc Translations kunne beholde overblikket.

Løsningen

Zangenberg & Partners fik på baggrund af et indledende møde et overblik over AdHoc Translations digitale toolbox og på baggrund af det et indblik i, hvor vi kunne tilføre vores unikke know-how / koncept. Således at vi kunne integrere vores digitale toolbox ind i deres og på baggrund af dette skabe det bedste fundament for et samarbejde.

I første omgang er samarbejdet opbygget, så det er nemt at ekspandere den digitale marketing fra land til land. Det sker udfra et landebaseret Google Analytics setup kombineret med dybdegående indsigt fra de enkelte trafikkanaler.

Vi har i fællesskab udarbejdet en strategi, som kombinerer shortterm såvel som longterm trafikkanaler.

Der har været høj fokus de potentielle kunder, som ikke konverterede første gang. Annonceringen målrettedes ligeledes de besøgende, som har besøgt konkurrenters sider. Denne taktik giver mulighed for at ramme længere nede i tragten.

Løbende har vi haft møder, hvor vi har gennemgået udviklingen, strategien m.m. Dette for at vi hele tiden har det samme udgangspunkt.

Samarbejdet

Vi hos Adhoc Translations er meget glade for vores samarbejde med Zangenberg & Partners, der var i stand til at levere den aftale, vi ønskede.

Vi er glade for den daglige og åbne dialog og sparring, som vi føler, kommer begge parter til gavn. Det er åbenlyst, at når to eksperter taler sammen, skabes de bedste resultater. For os er den tætte kontakt alfa omega, og vi føler absolut, at vi bliver prioriteret, og at Zangenberg & Partners føler stort ansvar for at levere de bedste resultater.

"Ved den rigtige fordeling af opgaverne imellem os har vi på kort tid formået at få opbygget en god trafik. Eftersom antallet af leads er steget med hele 900 % siden vi startede samarbejdet, har vi kunne mærke, at Zangenberg & Partners ekspertise har gjort en kæmpe forskel.


Vi ser frem til vores fortsatte arbejde med Zangenberg & Partners i takt med, at vi udvider til flere markeder."

Pernille Malling Frederiksen

Head of Global Communications og Marketing, AdHoc Translations

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘