Om os

Ledelsen

CEO / Bureauejer

Certificeret i Google Ads. Stort kendskab til SEO og Digital marketing

ekspert i 20 år.

Forfatter til bogen MARKEDSFØRING, TEORI & PRAKSIS

Uddannelse: Harvard, Insead og Squared Online.

CCO / Partner

20+ års erfaring som specialist i salg og marketing, forretningsudvikling,

strategi og digital marketing.

Ser muligheder fremfor forhindringer, positiv indstilling,

gode kommunikations egenskaber.


Hvem er vi?

Zangenberg & Partners er et bureau med speciale i digital marketing, som er dannet gennem en sammenlægning af a-better-traffic.com, Zangenberg.com og Reputation People. 

 

Efter 20 år ville jeg, Nicolas Zangenberg ejer af virksomheden, gerne trække det elektroniske ind mod det personlige og lægge navn til det, jeg bruger så mange af mine vågne timer på. 

 

Den lille tilføjelse & Partners skal præcisere, at vi er blevet større, har ambitioner og råder over flere eksperter.

 

Vores udfoldelsesrum er naturligvis det digitale. Men tiden er inde til at understrege, at det fra start til slut handler om mennesker: 

 

Vores opgave som personer er at hjælpe andre personer ... med at løse digitale udfordringer.

Mission

Zangenberg & Partners mission er at sikre målbar, klart aflæselig effekt fra on-line kampagner, så vores kunder kan styre deres indsats og situation. Vi gør det ved hjælp af vores fælles digitale toolbox - en fuldstændig gennemsigtig proces for begge parter. 

Vi har en stram logik for opsætning af vores strukturer, for den altafgørende, konstante overvågning og den lige så afgørende skridt-for-skridt justering af forløbene. Den endelige rapportering sikrer stramhed mod fejl og spild.

Værdier

Unik viden skaber de bedste rammer for vores kunders digitale tilstedeværelse.  

Løbende tager vi ekstra uddannelser hos førende institutter i EU. Google og Facebook certificeringer vedligeholdes løbende. Gennem deltagelse på de bedste konferencer i verden holder vi os ajour. Vi erfaringsudveksler med vores direkte kontakter hos Google, LinkedIn og Facebook, når vi mener, de kan være til nytte eller oftere, når vi kan hjælpe dem.

God forretning er resultatet af vores indsats. Vi er sat til verden for, at vi i fællesskab med vores kunder kan skabe værdi, resultater og ROI i deres organisation eller virksomhed.

Høj kvalitet er vigtig i vores daglige arbejde. Vi misser sjældent. Det er resultatet af, at vi arbejder struktureret med udgangspunkt i forretningsmodeller og processer for vores ydelser og arbejdsopgaver.

Løbende overvågning tilbydes vores kunder og dermed sikrer, at de opnår den maksimale synlighed 24/7. Vi overvåger deres annoncering hver dag. Samtidig tilbyder vi for at opnå den bedste effekt fra online kampagner at optimere daglig eller ugentlig på kampagner.

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘