Digital markedsføring

Skaber salg, leads og synlighed på tværs af kanaler og enheder

Kunderejsen bliver mere og mere kompleks, det stiller krav til øget synlighed gennem trafik på tværs af kanaler og enheder for at skabe konverteringer. Det er ikke unormalt at din webside besøges 4-5 gange eller mere før en given kunde foretager en konvertering på din webside.

Zangenberg & Partners arbejder indenfor et bredt udvalg af digital markedsføring, som du kan læse om herunder.

Google Ads

Google’s annonceplatform Google Ads kaldes for verdens mest effektive reklamesøjle.

 

Vi var de første i Danmark til at rådgive i dette medie og har fra start gjort Google Ads til god forretning for vores kunder.

 

Vi er Google Partner. Her stilles der krav til unik viden, evne til at skabe resultater og en årlig certificering.

 

Google Ads-kompetencer: Ekspert opsætning, optimering, overvågning, potentialeanalyse, remarketing

SOME

Vigtigheden af en god social medieplatform kan ikke pointeres kraftigt nok. Desværre er SoMe-universet og dets muligheder for uoverskueligt for mange virksomheder.

Vi styrker vores kunders resultater på de sociale medier. Det gør vi vha. løbende sparring, mens vi holder overblikket, når strategien skal eksekveres. 

Så skal du brande dig selv eller din virksomhed på de sociale medier? Vi sørger for strategisk planlægning, produktion og eksekvering.

SOME-kompetencer: Strategi, udarbejdelse af contentplan, produktion af content samt video og eksekvering af contentplan. 

Facebook Ads

Giver mulighed for at annoncere på verdens største sociale medie. Nå ud til Facebooks 3 mio danskere og milliarder af brugere på verdensplan.

 

Vi kan sågar overføre de målgrupper, som gør en kampagne til god forretning i et land til nye lande.

 

Facebook kan f. eks. bruges til at indsamle leads og til målretning med remarketing eller decideret at oprette Facebook funnels.

 

Vi er certificeret i Facebook.

 

Facebook-kompetencer: Opsætning af målgrupper, struktur, kampagner, annoncer, løbende optimering, leadgenerering, remarketing og afrapportering samt funnels.

SEO

SEO kan være et effektivt redskab, når målet er at generere ”gratis” trafik i takt med der søges på Google.

 

Zangenberg & Partners ejer Nicolas Zangenberg startede som en af de første i Danmark med at tilbyde rådgivning indenfor SEO. Han har i mere end 18 år haft en unik evne til at skabe gode SEO resultater, og det har udmundet i god forretning for kunderne.

 

SEO-kompetencer: Teknisk SEO-analyse, On-site analyser, hastighedsoptimering, tilretninger, overvågning, content marketing, naturlig linkbuilding.

LinkedIn Ads

B2B markedsføring på LinkedIn giver mulighed for at opsamle leads, tilmeldinger til nyhedsbreve, promovering af content på virksomhedens company page, remarketing samt ikke mindst videoannoncering.

 

Zangenberg & Partners har stor erfaring i at sammensætte det rigtige content marketingmix ved LinkedIn annoncering for B2B virksomheder og forstår samtidig med at anvende deres annonceringsplatform.

 

LinkedIn-kompetencer: Ekspert opsætning af alle typer kampagner, løbende optimering & vedligeholdelse samt afrapportering

Display Ads

Giver dig mulighed for at annoncere på store mediehuses sider såsom Berlingske, Politiken, BT, Ekstra Bladet, Business.dk og børsen samt m.m.

 

Tænk hvis du kunne ramme dine konkurrenters besøgende eller ramme tidligere besøgende på din webside med remarketing. Vi kombinerer i mange tilfælde vores Google Ads kampagne med display for bedre at kunne ramme på alle enheder og på tværs af kanaler. Vi er certificeret i display annoncering på Google.

 

Display-kompetencer: Bannerproduktion, opsætning af konkurrentkampagner, løbende optimering, remarketing kampagner, html5 bannerkampagner m.m.

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘