I har en digital toolbox, og vi har en

Samarbejdspartner snarere end leverandør

Med mere end 20 års erfaring indenfor digital markedsføring, mener vi hos Zangenberg & Partners, at dette er den rigtige indstilling, når målet er at få det maksimale ud af jeres digitale potentiale.

I har en digital Toolbox, og vi har en.

Tilsammen kan de få ting til at flytte sig

1+1 = 3

Vejen til de bedste resultater findes gennem et effektivt samarbejde mellem kunde og os, hvor sparring og differentierede kompetencer er kerneværdier.  

 

Når kontakten mellem jer og os er skabt, handler det om at nå ind til jeres viden og få kendskab til den digitale toolbox, som I er i besiddelse af – det kan f.eks. være jeres nicheviden om jeres produkt, content og jeres organiske SoMe. Vores arbejde består nu i at videreudvikle jeres digitale toolbox ved at inkorporere vores, som ligger indenfor følgende områder: Strategi, Digital markedsføring, Analyse & indsigt samt Image & reputation. Vores fælles formål skal være at skabe de bedste resultater. 

 

I relationen og samarbejdet tilføjer og bidrager vi med en bred skare af kompetente medarbejdere med certificeringer indenfor Google og Facebook samt uddannelser indenfor digital markedsføring. 

 

Med samarbejde, erfaring og resultater fra mere en 2500 kunder i bagagen, er vi overbevist om at dette er tilgangen der skaber succes. Sammen kan vi blive større, og sammen kan vi skabe betydeligheder for jeres virksomhed.  

 

Det er, hvad vi forstår ved 1+1 = 3

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘