Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn ApS

60-90 opkald månedligt • Maleropgaver 8 uger frem

Udfordringen

Martin Nielsen er stifter af Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn ApS. De ønskede vores hjælp til eksekvering af deres digitale markedsføring. Udfordringen for Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn var, at de tidligere havde samarbejde med bureauer, der skulle eksekvere deres digitale markedsføring. Dette førte ikke til tilfredsstillende resultater, og derfor ønskede Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn vores erfaring og ekspertise til at udføre opgaverne.

Løsningen

I samarbejde med Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn udarbejdede vi en strategi for deres digitale markedsføring. Denne indebar bl.a. en strategi for Google Ads, samt hvordan vi kunne løfte deres website til et højere niveau og dertil skabe gode placeringer på Google. Her blev der udarbejdet skræddersyet kampagner, der havde til formål at øge virksomhedens synlighed samt skabe trafik. Samtidig blev der foretaget SEO optimering af deres website for at opnå bedre placering i de organiske søgeresultater. 

Samarbejdet

Samarbejdet med Zangenberg & Partners var fantastisk. Vi havde en rigtig god dialog fra dag et af, og de var altid nemme at komme i kontakt med. De har givet os en god forståelse for digital markedsføring, og har været gode til at svare på spørgsmål på et forståeligt niveau.

"Zangenberg & Partners har givet os en markant stigning i henvendelser. 60-90 månedligt. Jeg vil give dem min anbefaling, da de har formået at udføre opgaver, som tidligere bureauer har fejlet med."

Martin Nielsen

Ejer, Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘