SMV: Digital godkendt rådgiver

Hvad er SMV: Digital?

SMV: Digital er et program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed samt styrke dit online salg.

Regeringen har afsat et beløb på 20 mio, som du kan få del af, hvis du tilhører danske SMV’er og afsender en ansøgning.

Du kan ansøge om et tilskud på 100.000 kr til indkøb af privatrådgivning. Her kan din virksomhed få sparing og hjælp til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed og dermed løfte din virksomheds digitale tilstedeværelse og konkurrenceevne.

Hvordan kan Zangenberg & Partners hjælpe dig?

Zangenberg & Partners er godkendt som SMV: Digital rådgiver, og besidder derfor relevante kompetencer og erfaring inden for digitalisering og e-handel. 

Vi er klar til at rådgive virksomheder, der fx. ønsker at styrke deres digitale tilstedeværelse f. eks. eksport med salg gennem digitale kanaler til både udenlandske markeder og kunder.

Her kan vi give dig eksklusiv sparring til potentialeafklaring i forhold til det bedste valg af platform, hvilket har indflydelse på dine leads og derfor også dine konverteringer. 

Zangenberg & Partners forretningsområder

Vi hos Zangenberg & Partners rådgiver indenfor fire forretningsområder, som er særlig relevante for din virksomhed, der ønsker rådgivning til digital omstilling.

De fire forretningsområder er:

Strategi

Vi kan hjælpe dig med at fastlægge en strategi som eksempelvis kan forbedre din eksportsituation, med udgangspunkt i følgende:

Hvad skal kommunikeres for, at opnå det bedste kendskab, salg m.m.?

Hvem vil være relevant at henvende sig til (Målgruppen)?

Hvor skal der kommunikeres (Hvilke medier)?

Hvordan skal der kommunikeres (Forskelligt fra medie til medie)?

Hvornår skal der kommunikeres (Rigtig timing)?

Digital markedsføring

Kunderejsen bliver mere og mere kompleks samtidig med, at konkurrencesituation for de fleste virksomheder bliver mere intense. Det er derfor vigtigt at kunne differentiere sig, hvilket vi kan hjælpe din virksomhed med.

Google Ads kaldes for verdens mest effektive reklamesøjle.

Vi hos Zangenberg & Partners er alle Google certificeret, hvorfor vi gennem denne platform har eksklusiv viden til at styrke din virksomheds annoncer. Derudover har vi erfaring inden for SEO, Facebook- LinkdIn-, Display Ads m.m.

Analyse & indsigt

For at opnå en vellykket digital omstilling, er det centralt at have kendskab og indsigt i det marked din virksomhed opererer på.

Vi kan trække de rigtige data og prognoser ud af analyseprogrammerne, og omsætte dem til viden, der er til gavn for din virksomhed.

Image & Reputation

Det er for alle virksomheder vigtigt at have et godt image og omdømme. Hvordan skal du opbygge et bestemt image på et nyt marked?

Vi hos Zangenberg & Partners har mange års erfaringer i at rådgive virksomheder i proaktivt at opbygge et godt image. Et godt image er med til at styrke din virksomheds konkurrenceevne, hvorfor dette er særligt relevant at have i fokus.

Er din virksomhed klar til at en digital omstilling?

Vi hos Zangenberg og Partners er godkendt som SMV: Digital rådgiver, og er derfor klar til at rådgive dig, når du har fået godkendt din ansøgning af SMV:Digital. Gennem sparring opnår du eksklusiv viden, som er med til at fremme din virksomheds position, og gøre den mere konkurrencedygtig. 

Kontakt os i dag – Ring på 7020 4838 eller Skriv til os!

Ønsker du at læse mere om SMV:Digital og måske endda ansøge. Kan du gøre det på deres webside.