Ansøg om tilskud til vækst

Har I det mål at sætte gang i væksten? Så ansøg om tilskud til digital marketing.

Virksomheder som har et mål, om at skabe vækst kan søge tilskud hos fonde og erhvervshuse.

Få tilskud til at få lagt den rette digitale marketing strategi eller marketing automation. Rådgivning i opsætning af Google Ads, LinkedIn Ads, SoMe Strategier m.m. er også muligt.

Vi er godkendte rådgivere hos SMV digital. Mange af vores kunder er tidligere blevet godkendt. Mulighederne er mange. Vores ansøgningspakker kan give dig forspringet til en godkendelse.

Nedenfor kan du læse mere eller kontakt os nu!

Puljer med tilskud til vækst:

SMV Digital 

Tilskud på op til 50.000 Kr. Pengene skal bruges til online markedsføring, marketing automation m.m. Mange af vores kunder har godkendte ansøgninger i puljen. Tilskuddet har skabt vækst ved tilknytning af digitale marketing rådgivere. Læs mere!

SMV Eksport

Overvejer I en internationalisering, så er puljen målrettet jer. Den kan bruges til privat rådgivning (Op til 250.000 kr) eller kompetenceløft (op til 50.000 kr.). Få rådgivning til Digital marketing strategi el. i opsætning af marketingkanaler. Læs mere!


SMV Vækstpilot

SMV Vækstpilot er til dig, som overvejer at ansætte en person. Du kan gennem puljen få 50% i løntilskud (Op til 15000 Kr om måneden) i 6 måneder. Læs mere!

Ansøgningspakken

Vi gennemgår dine muligheder. Få sparring i ansøgningsprocessen.

Vi er tidsbesparende, og du er tættere på et godkendt tilskud. Brug tilskuddet til køb af ydelser hos os, så er pakken gratis. Kontakt os!


  • Luk menu ✘