Nicolas Zangenberg

CEO & Partner

 

Uddannet i ”Strategy in the age of digital disruption” fra verdens næstbedste Business School INSEAD i Frankrig. Efter endt uddannelse modtog Nicolas Zangenberg en udmærkelse for at være blandt de 10 bedste.


Udover uddannelsen fra INSEAD er han også uddannet fra den digitale marketing uddannelse Squared (En uddannelse som er udviklet i samarbejde med Google og Ogilvy). Nicolas gør en dyd ud af konstant at være i udvikling.


Nicolas Zangenberg har sammenlagt 20 års erfaring indenfor digital markedsføring. Han har altid set det som en nødvendighed at være pioneer indenfor den digitale frontier. Han var blandt de første til at rådgive i SEO. Startede som den første til at rådgive i Google Ads i år 2000 og sådan har han fortsat lige siden – Hvilket har givet ham dyb og bred forståelse på det digitale felt.


Kunderne Nicolas har arbejdet for tæller institutioner, organisationer samt nationale og internationale virksomheder såsom: Siemens, Danish Crown, Danfoss, Borger.dk, Ferrosan, McDonald’s og SAS m.fl.


I fritiden spiller Nicolas tennis. Han har passion for digital marketing, hvor en del af fritiden bruges på at holde sig up to date.

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!