SOME

De sociale mediers indflydelse på hverdagen er ikke til at benægte.

Verden bliver mindre, og alle er i konstant kontakt. Forbrugeradfærden ændrer sig hele tiden, og mange har derfor svært ved at kontrollere sit arbejde med sociale medier.

Hos Zangenberg & Partners ser vi stor værdi i ikke at anskue kommunikationen som enkeltstående elementer, men snarere som en kontinuerlig proces. På den måde sikrer vi de bedste resultater samtidig med, at vi vha. behavioural marketing holder os opdaterede på den skiftende forbrugeradfærd. 

Vi tilbyder følgende SOME ydelser:

Strategi

Man skal ikke bare gå på de sociale medier for at gøre det. Man skal vide, hvad man laver, hvad man vil opnå og hvem man vil kommunikere til. Det er ikke sikkert, at det er alle platforme, der passer til jeres virksomhed. Vi hjælper med at udvælge medier samt udarbejde og eksekvere en strategi, der er taget ift. jeres mål – hvad end det er salg, leads eller kendskabsgrad.

Content og eksekvering

Din ageren på de sociale medier bør ikke ses som enkeltstående elementer, men i stedet som en proces. Derfor hjælper vi dig med at lave en contentplan, der både er tilpasset din virksomhed og understøttet af teori. Samtidig opsætter vi din contentplan med udgangspunkt i en model, så den bliver eksekveret effektivt og korrekt på tværs af kunderejsen. Eksekveringen kan vi selvfølgelig også hjælpe med.


Video-content

Videoer har taget de sociale medier med storm. Det er en type af content, som har et højt engagement hos brugerne. Det kræver, at man har forstand, ekspertise og erfaring for at det lykkes. Zangenberg & Partners eksperter rådgiver og producerer videoer til de sociale medier.

Sociale medier på abonnement

Vi har sammensat et SOME-abonnement. Mange virksomheder har allerede taget abonnementsløsningen til sig. I abonnementet får du som kunde: Social Media strategi, planlægning, produktion af opslag, redigering / klip af videoer samt eksekvering.

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘