SEO

Fokus på god forretning

Vores SEO skal være god forretning for dig og ikke blot placeringer.At SEO er vigtig skyldes flere faktorer. Den første faktor tager sit udgangspunkt i, at flere og flere mennesker søger på Google. Internetbrugeren søger information inden, at et produkt eller en serviceydelse købes. Google har i dag 90 til 95% af markedet og i perioder mere.

At der hver dag kommer nye websider til kombineret med det faktum, at en bruger kun i 5% af tilfældene går videre til side to på søgemaskinen, fortæller igen vigtigheden af søgemaskineoptimering for at komme til at ligge på side et af søgemaskinerne.

Zangenberg & Partners - 20 år med SEO

Zangenberg & Partners var blandt de første i Danmark til at arbejde med SEO. Vi startede i 1999 og har derfor her i 2019 20 års jubilæum. De mange år har givet os et unikt forspring i forhold til konkurrenterne, som vi drager nytte af. Vores unikke knowhow kan du læse mere om nedenfor, hvor vi også kigger nærmere på en beskrivelse af vores ydelser indenfor SEO.

SEO kræver knowhow

Søgemaskineoptimering (SEO) kræver viden, og den har vores søgemaskineeksperter. De har kendskabet til samtlige kriterier, som søgemaskinerne tager deres udgangspunkt i, når algoritmerne sammensættes.

 

Vores søgemaskineeksperter har endvidere kendskabet til de teknikker, som ikke medfører spam, og derfor arbejder de udelukkende med disse, når der arbejds med SEO for vores kunder.

 

SEO går også ud på at få så mange sider som muligt til at blive optaget af de enkelte søgemaskiners robotter. Vores søgemaskineeksperter har om nogen kendskabet til, hvilke faktorer der kan blokere for en optagelse. Det kendskab har de opbygget igennem mere end 20 år.

 

Søgemaskineoptimering kræver i mange tilfælde, at der opbygges linkpopularitet. Denne service kan vi også varetage for vores kunder. 

Vi tilbyder følgende SEO produkter: 

Søgeordsanalysen – Få viden med udgangs-punkt i data til at udvælge søgeord til SEO

Siden 1999 har vi arbejdet med Søgeordsanalyser og har igennem årene udviklet en evne til at kunne identificere søgeord, som konverterer til salg, leads og tilmeldinger alt sammen med henblik på at skabe vækst i din virksomhed. 

Teknisk SEO-analyse – Vær sikker på at din webside kan indekseres af Google optimalt

Vi udarbejder en rapport i PDF format, hvor vi udspecificerer alle de tekniske fejl som er en hindring for at din webside kan indekseres og få de gode placeringer. Uden en fejlfri programmering kan det ofte være svært at opnå gode resultater. 


Onsite SEO-analyse – Få en håndgribelig manual for hvor på siden dine søgeord skal placeres

Manualen som beskriver, hvor i dine tekster du skal placere dine søgeord for, at få de bedst tænkelige placeringer. Udover at være en tryghed for vores kunder, som gerne vil være sikker på de gør det rigtig, så giver den samtidig også et rigtig godt overblik.

Naturlig linkbuilding – Til dig som ved at SEO tekster ikke kan stå alene og vil have linkbuilding af kvalitet 

Vi har fokus på høj kvalitet i vores linkbuilding, men det er vigtigt at have en varieret linkprofil. Det vil sige at links skal komme fra en blanding af store websider, blogs, kommentarfelter m.m. Nogle gange skal søgeordet indgå andre gange skal det ikke. Alt dette har vores eksperter styr på.


Hastighedsoptimering til dig som ved, at en langsom webside resulterer i tab af kunder

Vi starter med at udarbejde en analyse af, hvor hurtigt din side loader og en analyse igen, når siden er blevet hastighedsoptimeret. Løsningen er opbygget som en no cure / no pay løsning. Er der ikke nogen forskel på den første og den sidste analyse, skal du ikke betale noget for hastighedsoptimeringen. 

Content Skrivning – Fordi det er vigtigt, at der løbende bliver lagt nyt indhold ind på websiden

At skrive tekst til blogs kræver først og fremmest kendskab til de kriterier, som indgår i Google’s algoritme. Det er dog også vigtigt, at der skrives til brugerne, det skal nemlig virke naturligt. Blogindlæggene skal være med til at skabe konverteringer. Alt dette kan vores tekstforfattere være behjælpelig med. 

 

Du kan læse mere om SEO på Google.

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘