Danfoss Heat Pumps A/S

400 leads • 25% besparelse

Udfordringen

Danfoss Heat Pump ønskede at aktivere potentielle kunder inden for varmepumper.

Danfoss startede med selv at udarbejde en kampagne inhouse, men besluttede hurtigt at outsource for på den måde at spare tid og ressourcer.

Danfoss ønskede overordnet set at aktivere potentielle kunder gennem mere målrettet trafik, flere relevante leads og billigere klikpriser. Danfoss valgte Zangenberg & Partners som bureau, fordi de godt kunne lide tanken om at udnytte deres egen digitale toolbox, og kombinere den med bureauets egen.

Løsningen

Gennem en fælles workshop opbyggede vi kendskab til vores fælles digitale toolbox. Samtidig mødte vi Danfoss Heatpumps produktspecialister, som briefede os på produkter, målgruppen og markedet generelt. Vi fik på samme workshop et overblik over forhandlernettet ligesom at vi grundlagde strategien i fællesskab.

Med ovenstående viden i baggagen har vi opsat et flow, der bearbejder brugerne på tværs af relevante kanaler med det formål at aktivere de triggere, som Danfoss har sat op på relevante platforme, og som vi i fællesskab har opsat KPI’er for.

Zangenberg & Partners har bidraget med inputs til, at bearbejde brugerne på tværs af kunderejsen med udgangspunkt i See, Think, Do og Care modellen.

Ovenstående model er en glimrende hjælp, når man ønsker at ramme upper, middle og lower funnel.

Undervejs tager vi udgangspunkt i den indsigt, vi har opbygget gennem brugen af big data. Indsigten bliver blandt andet brugt i forbindelse med optimering og monitoring, hvor vi med udgangspunkt i optimum kunne tune på relevante knapper – dette var med til at booste og skabe grundlag for den succes vi har skabt.

Nicolas
Zangenberg

CEO / Partner

”Danfoss Heat Pump er fuldt ud tilfredse med samarbejdet med Zangenberg & Partners. Resultatet taler for sig selv: 400 konkrete leads • 180% stigning i trafikken. Kombinationen af vores fælles indsats gør, at vi har nået samtlige KPI’er. Zangenberg & Partners har formindsket udgifterne til annoncering med 25% i perioden.”

Mike Overgaard

Marketing, Danfoss Heat Pumps A/S

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!