Google Analytics 4

Klar til fremtiden med Google Analytics 4 - Undgå datatab og få indsigt i din målgruppe!

Universial Analytics lukker snart for altid, men heldigvis har Google allerede lanceret den nye version - Google Analytics 4. Dette betyder, at fra den 1. juli 2023 vil Google ikke længere indsamle data, medmindre der er opdateret til Google Analytics 4.

 

Vi tilbyder vores ekspertise til at implementere den nye version af Google Analytics på dit website og sætte konverteringssporing op. På den måde undgår du datatab og får dybdegående indsigt i din målgruppe. 

 

Priserne for disse tjenester er som følger: 

 

Opsætning af Google Analytics 4: 3000,- 

Opsætning af konverteringssporing (op til 8 forskellige): 4000,-

 

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om Google Analytics 4, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af denne spændende nye version!

Hvad er fordelene ved Google Analytics 4?

Google Analytics 4, eller GA4 som det også kaldes, er den nye og forbedrede analyseplatform, der erstatter den gamle Universal Analytics. Denne nye platform er bygget op omkring avanceret maskinlæring, der gør det muligt at spore komplekse multi-platfor-kunderejser, som kan give dig tidlig advarsel om tendenser i din data. Med GA4 kan du forudse kunders adfærd på dit website eller i din app ved hjælp af AI, og lukke datahuller, som er opstået på grund af den nye GDPR-lovgivning for cookies.

Det bedste ved GA4 er, at det giver dig nye og værdifulde indsigter og prognoser, som du kan bruge i dit salg og marketing. Det er en kraftfuld og brugervenlig platform, der hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for din virksomhed og din marketingstrategi. Kontakt os i dag for at få hjælp til at opgradere til GA4 og begynd at få mest muligt ud af din data!

Nicolas
Zangenberg

CEO / Partner

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘