Dreamplan

200% over mål (tilmeldte) • 20% besparelse (CPA)

Udfordringen

Dreamplan udbyder et digitalværktøj til retail bankkunder på B2C markedet. Værktøjet giver kunderne et overblik over deres samlede økonomi, og hvor de kan optimere deres opsparing. Dreamplan havde forinden samarbejdet med Zangenberg & Partners aldrig arbejdet med sociale medier, hvilket var deres store udfordring.

Løsningen

Om man som virksomhed har været aktiv i mange år på sociale medier eller aldrig har befundet sig på dem, er det centralt at udarbejde en strategi. På baggrund af Dreamplans manglende indblik i sociale medier, stod det klart, at vi hos Zangenberg & Partners skulle udføre en adfærdsanalyse. Analysen havde til formål at klarlægge Dreamplans strategiske muligheder for at udnytte sociale medier og skabe øget synlighed på B2C markedet. Med en gennemgående analyse, strategien klarlagt og løbende sparring med os fra Zangenberg & Partners var Dreamplan klar til at eksekvere strategien. Denne indebar bl.a. forskellige typer content for at aktivere kunderne gennem hele kunderejsen.

Samarbejdet

Vores samarbejde med Zangenberg & Partners var rigtig godt, og de gav os et strategisk blik på, hvordan vi bedst muligt opererer på sociale medier. Derudover var de hele tiden tilgængelige, og vi kunne altid kontakte dem, og få den hjælp vi havde brug for. 

Resultatet af Zangenberg & Partners indsat har gjort, at vi er til stede på sociale medier, samt at vi har opnået en flot vækst i vores organiske trafik.

"Vi vil anbefale Zangenberg & Partners, som har gjort vores arbejde med sociale medier meget nemmere. Derudover er vores paid media blevet optimeret, og vi har overgået vores mål med 200%."

Stine Kalmer Jørgensen

Co-Founder & CEO, Dreamplan

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘