CNV Smed & Montage

90 opkald månedligt 

1 kr. bliver til 9 kr. (ROAS)

Udfordringen

CNV Smed & Montage var en nystartet virksomhed med beliggenhed i KBH. Som nystartet virksomhed kan det især være udfordrende at skabe et brand, som potentielle kunder bliver eksponeret og huskes for. 


  • Hvor skal man starte?
  • Hvad skal man gøre?
  • Hvornår er man på rette vej? 


Dette var også en udfordring for CNV Smed & Montage, som derfor tog kontakt til os. 

Løsningen

For at skabe de bedst mulige resultater for vores kunder, er det centralt, at vi har et godt kendskab til den enkelte virksomhed, dens produkter/ydelser og ikke mindst USP’er. 


Disse oplysninger fik vi indsamlet på et møde med CNV Smed & Montage, og efterfølgende anvendt til at udarbejde en strategi for deres digitale marketing. 


For en virksomhed som CNV Smed & Montage er det især på søgemaskinen Google, at potentielle kunder aktivt søger efter udbyder som dem. Derfor var det oplagt at igangsætte annoncering på Google – dog ikke uden en grundig søgeords- og målgruppeanalyse først.


Annoncerne blev udarbejdet på baggrund af vores kendskab til CNV Smed & Montage. Dette gjorde, at vi kunne skabe synergi mellem CNV Smed & Montages erfaring samt vores egen best practice til blandt andet, at skabe det bedst mulige afsæt til udarbejdelse af annoncer. 


Igangsættelse af annoncer er et skridt på vejen til at opnå højere kendskabsgrad og flere konverteringer. 


Det er centralt, at enhver kundes Google Ads kontinuerligt bliver optimeret for at anvende kundens marketingkroner bedst muligt. 


Dette gælder naturligvis også for CNV Smed & Montages Google Ads, hvor vi løbende justerer og optimerer, så vi sikrer at virksomheden får det optimale ud af sine annoncekrone.

Samarbejdet

Samarbejdet med Zangenberg & Partners har fungeret rigtig godt. 


De har været meget behjælpelige og dygtige til at svare på mine spørgsmål og på en forståelig måde. 

Nicolas
Zangenberg

CEO / Partner

“Resultatet af deres indsat har gjort, at jeg efter få dage fik utrolig mange henvendelser, og som jeg fortsat får. Dette har endvidere medført mange ordre og en værdifuld kundebase.


Jeg ønsker at andre skal opleve det, som Zangenberg & Partners har gjort for mig, og derfor anbefaler jeg Zangenberg & Partners til dem, der står i en lignende situation som jeg.”

Christian H. Kjærgaard

CNV Smed & Montage

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!