Tbea ApS

4-6 opkald om dagen • Leads af højere kvalitet

Udfordringen

Tbea ApS rådgiver privatpersoner og virksomheder med økonomiske problemer, og er specialiseret i forhandling, kommunikation og økonomi. Derved hjælper Tbea med at fjerne presset i hverdagen og det manglende overskud, som kan ramme mange personer med gæld. 

Inden vi indledte et samarbejde med Tbea, var deres udfordring, at de blev kontaktet af klienter, der ikke var relevante for deres forretning. Derfor ønskede Tbea hjælp til at blive eksponeret for en relevant og specificeret målgruppe. 

Løsningen

Når en virksomhed skal eksponeres for relevante personer, er det essentielt at foretage en grundig målgruppe- og søgeordsanalyse. Dette er en naturlig del af et samarbejdet med Zangenberg & Partners. Med afsæt i resultaterne, blev der udarbejdet kampagner og annoncer, der havde til formål at skabe relevant trafik på deres website. Derudover blev der tilføjet negative søgeord for at mindske sandsynligheden for, at Tbea blev eksponeret for personer, der ikke synes centrale for deres forretning – og hermed øge antallet af konverteringer.

Samarbejdet

Vores samarbejde med Zangenberg & Partners har været meget tilfredsstillende, og som jeg bestemt kan anbefale. De er meget professionelle, dedikeret og yder alt de har lovet samt mere til. Derudover vendte de altid hurtigt tilbage på vores mails, hvilket var særligt bemærkelsesværdigt.

"Zangenberg & Partners har skabt rigtig gode resultater for os. Vi får nu 120 til 180 henvendelser månedligt fra personer, der er meget relevante for vores virksomhed. Det er en markant stigning i forhold til tidligere."

Peter Salinas

Tbea

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘