Jacob Ernst Food ApS

Nytårsmenuer udsolgt før tid • 30% over mål

Udfordringen

Jacob Ernst Food ApS er et cateringfirma, der både har kunder på B2C og B2B markedet. Udfordringen for Jacob var, at han tidligere havde outsourcede SoMe-opgaver, der ikke skabte resultater. Jacob ønskede derfor Zangenberg & Partners hjælp til at udarbejde en strategisk løsning for, hvordan han kunne brænde igennem og opnå øget salg. 

Løsningen

For os hos Zangenberg & Partners er en strategi selve fundamentet for at opnå de bedst mulige resultater. Derfor indleder vi altid et samarbejde med at udarbejde en strategi, der både skaber mening for os og vores kunder. På baggrund af et møde med Jacob Ernst Food, blev der udarbejdet en dybdegående analyse af målgruppen og klarlagt en strategi for, hvordan målgruppen skulle eksponeres for Jacob Ernst Food. Målgruppen blev bl.a. eksponeret gennem nyhedsbreve, der var blevet gjort mere professionelle og målrettet. Alt sammen gjort for at skabe den bedst mulige kunderejse og aktivering af kunderne. 

Samarbejdet

Generelt oplevede vi en stigning i salg, samt en langt stører antal søgninger på ”Jacob Ernst Food” og tilbagemeldinger. Da jeg skulle have hjælp til at klarlægge en strategi og eksekvere den, var det vigtigt, at jeg ikke blot fik en leverandør. Med Zangenberg & Partners fik jeg en pålidelig samarbejdspartner der var let at komme i kontakt med og ikke mindst var resultatsøgende. Jeg vil derfor klart anbefale et samarbejde med Zangenberg & Partners.  

"Vores samarbejde med Zangenberg & Partners medførte, at vi måtte øge salget af nytårsmenuer med 30% og senere kunne melde udsolgt hurtigere end forventet."

Jacob Ernst

Ejer, Jacob Ernst Food

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘