Nem Fisk A/S

90-120 tilmeldinger til nyhedsbrev (Dagligt) • Øget salg i webshoppen 

Udfordringen

Nem Fisk A/S er en virksomhed, der handler med friske råvarer, fisk og skaldyr til restauranter og det øvrige B2B marked. Virksomheden er netop begyndt at sælge til B2C markedet, og derfor ønskede Nem Fisk A/S at opnå større synlighed og øge salget på dette marked.

Løsningen

Efter vores møde med Nem Fisk A/S opnåede vi et godt indblik i deres situation, og hvordan vi kunne hjælpe dem. Vi udformede en strategi med udgangspunkt i deres udfordringer, der hurtigt blev eksekveret. Med vores knowhow vidste vi, at det første step var at præcisere Nem Fisk A/S’ målgruppe ud fra en dybdegående segmenteringsanalyse, og derefter igangsætte kampagner på tværs af kanaler med fokus på at genere leads.


Med vores analyseværktøjer havde vi mulighed for at følge potentielle kunder gennem deres kunderejse, og vi kunne derved kontinuerligt foretage justeringer, der ville øge Nem Fisk A/S’ resultater positivt. Gennem samarbejdet har vi løbende været i dialog med Nem Fisk A/S. Her blev resultaterne gennemgået og optimering af strategien eksekveret.

Samarbejdet

Vi hos Nem Fisk A/S er glade for vores tætte samarbejde med Zangenberg & Partners. Samarbejdet har hele vejen bygget på troværdighed, erfaring og sparring. For os har det været vigtigt at kunne komme i kontakt med vores samarbejdspartner hurtigt, hvilket Zangenberg & Partners i højeste grad levede op til.

"Samarbejdet med Zangenberg & Partners medførte en stigning af salg på B2C markedet. Samtidig blev der dagligt indsamlet 90-120 leads i form af e-mail adresser, til en billig kontaktpris, og som vi kan bruge i den videre strategi, hvor vi bl.a. skal udsende nyhedsbreve."

Jesper Wieder

Partner, nemfisk.com

Svigter dit digitale univers eller ønsker du mere salg?

Udfyld formularen herunder og få et tilbud – Eller ring på 70 20 48 38

Skriv til Nicolas

Har du brug for et tilbud? Vil du lære os bedre at kende? Udfyld formularen og bliv ringet op!


  • Luk menu ✘